Termékeink

Számítástechnika

Elérhetőség
Euramon Kft.
Cím: 2510 Dorog,
Kossuth Lajos u.2
GPS: LAT: 47.4189
LON: 19.1576
Tel.:

+36 33 331 396

+36 30 306 1615

Mail: euramon.c@gmail.com
Üzlet nyitva tartás:
H-P: 8.00 - 16.00
Szo: 8.00 - 12.00
Vas: zárva
Nagyításhoz kattintson a képre!

 

Helyszíni kiszállás:
Dorog, Esztergom, Tokod, Tokodaltáró, Tát, Csolnok, Kesztölc, Leányvár, Dág, Máriahalom, Sárisáp, Úny, Nyergesújfalu, Pilisjászfalu, Piliscsév, Epöl, Pilismarót, Annavölgy, Bajna, Nagysáp, Bajót, Mogyorósbánya

 

 

 

 

 

 

Vásárlási Információk

Webáruház adatai:

Az Ön által vásárolni kívánt termékek eladója az Euramon Kft. Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

 • Nyilvántartásba vevő hatóság:
  Dorog város jegyzője
  Tallósi Károly címzetes jegyző
  2510 Dorog, Bécsi út 71.
  Tel.: 06-33-431-913
 
 • Telephely: 2510 Dorog Kossuth L.u.2
 • Képviselő: Ámon Ferenc, Bauer Attila
 • Adószám: 13747095-2-11
 • Cégjegyzékszám: Cg. 11-09-011677
 • Bankszámlaszám: ERSTE 11600006-00000000-48164917
 • E- mail: info@euramon.hu


 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az Euramon Kft. webáruházában eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen.
Kérjük, hogy a termékleírásokat figyelmesen olvassák el, hogy pontosan azt a terméket rendelhessék, melyre szükségük van. Adott esetben kérjék kollégáink  segítségét. Adott termékek használata veszélyeket rejthet magában, a termékleírások ebben a tekintetben is segítséget nyújtanak.
A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár.
A megrendelt termékeket személyesen a telephelyünkön (2510 Dorog Kossuth L.u.2) tudja átvenni, kérés esetén azokat kiszállítjuk Önnek.

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az Euramon Kft nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.

 

A szerződés, rendelési folyamat

A Megrendelő a megrendelés elküldésével egy automatikusan generált e-mail -t kap. A rendelés feldolgozása után Ügyintézőnk küld egy e-mail-t a megrendelt termékekről, estleges szállítási díjáról és szállítási határidejéről. Amennyiben Önnek megfelel minden, egy válasz e-mail-ben megerősíti és Cégünk teljesíti a rendelését.
A webáruházban a rendelésnek nem feltétele a regisztráció!!! Megrendeléseket fogadunk e-mailben és telefonon is.
A rendelés során a kiválasztott terméket a „Kosár” ikonnal a kosárba tesszük, mely a jobb oldalon mutatni fogja a megrendelt termékek mennyiségét, árát.
Amennyiben mindent kiválasztottunk, a Kosarunkban a „rendelés feladása” gombra kattintunk. Itt változtathatunk a mennyiségeken, ilyenkor a „kosár módosítása” gombot kell használni;továbbá itt kell megadni adatainkat (rendelési adatok módosítása),valamint a fizetés módját is itt kell kiválasztani. Amennyiben minden rendben van, kattintsunk a „minden adat rendben van, kérem a rendelés felvételét” gombra.
Ezután a következő üzenetet kapja:"Köszönjük, hogy áruházunkban vásárolt! Rendeléséről perceken belül igazoló e-mail-t kap a megadott e-mail címére.
Amennyiben a nap folyamán nem kapja meg a visszaigazolást, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé.Köszönjük, hogy megtisztel vásárlásával. Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal." 

 

Jótállás, szavatosság, garancia

Az 1959, évi IV. törvény A Polgári Törvénykönyvről Magyarországon minden újonnan vásárolt termék esetében 2 éves szavatossági időt biztosít (tartós fogyasztási cikk esetében 3 év), amennyiben fogyasztói szerződés jön létre (amely a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy – fogyasztó – és olyan személy között jön létre, aki (amely) a szerződést gazdasági vagy szakmai tevékenysége körében köti.
A 151/2003. Korm. rendelet alapján a rendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkekre az Euramon Kft. 1 éves jótállási kötelezettséggel tartozik.
Egyes termékek esetében a gyártó a fent említett jogszabályoknál kedvezőbb feltételeket vállal, melyeket az Euramon Kft. köteles vásárlói számára is biztosítani. Az egy évesnél hosszabb garancia pontos feltételeit a termékek jótállási jegyén olvashatják. Kérés esetén ezeket feltételeket előre is megismertetjük kedves vásárlóinkkal.
A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Az Euramon Kft. szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.
A szavatosság érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a felek a hiba eredetét illetően nem értenek egyet, a fogyasztó kötelezettsége a hiba eredetének bizonyítása (szakvélemény). A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt. Ebben az időszakban a bizonyítás az Euramon Kft. kötelezettsége.
Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, az Euramon Kft. mentesül a szavatossági felelősség alól.
A jótállás feltételeit a már említett 151/2003. Korm. rendelet, a Polgári Törvényköny illetve a szavatossági igényérvényesítéskor is fontos 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Érvényesítésének feltétele a jótállási jegy. Fontos, hogy jótállás esetén a jótállásra kötelezett mindaddig nem mentesül kötelezettségei alól, amíg nem bizonyítja, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat következménye.
Hibás teljesítés esetén a fogyasztó elsősorban — választása szerint — kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az az Euramon Kft. számára a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.
Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha az Euramon Kft. a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül nem tud eleget tenni — választása szerint — megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
Fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely e rendelkezésektől a fogyasztó hátrányára tér el.

 

Jogérvényesítés

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben a megrendelt termék megérkezik, az átvétel igazolása előtt ellenőrizze, hogy a terméket hiánytalanul megkapta –e. Kiszállítás esetén máskülönben nehéz bizonyítani az esetleges hiányokat.
Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, úgy a jogszabályoknak megfelelően a 49/2003. GKM rendelet által meghatározottak szerint járunk el.
A szavatossági igényeket a vásárlást igazoló bizonylattal tudják érvényesíteni. Az Euramon Kft. a jogszabály értelmében jegyzőkönyvet köteles felvenni a minőségi
kifogásról. Az Euramon Kft. a jogszabály értelmében törekszik arra, hogy a minőségi hibás termék kijavítását vagy kicserélését 15 napon belül elvégezze.
A minőségi kifogásokkal kapcsolatban kérjük, keresse a fent található elérhetőségeinket


A vásárlástól való elállás joga, módja

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.

Az Euramon Kft kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az Euramon Kft követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A termék visszaszolgáltatása történhet üzletünkbe (2510 Dorog, Kossuth Lajos u. 2.) történő személyes visszajuttatással, vagy postai csomagként, vagy bármely futárszolgálattal az üzletünkbe történő visszaküldéssel.

Kosár tartalma
Szállítás, vásárlás
Hírlevél feliratkozás
Hirdetés