Termékeink

Számítástechnika

Elérhetőség
Euramon Kft.
Cím: 2510 Dorog,
Kossuth Lajos u.2
GPS: LAT: 47.4189
LON: 19.1576
Tel.:

+36 33 331 396

+36 30 306 1615

Mail: euramon.c@gmail.com
Üzlet nyitva tartás:
H-P: 8.00 - 16.00
Szo: 8.00 - 12.00
Vas: zárva
Nagyításhoz kattintson a képre!

 

Helyszíni kiszállás:
Dorog, Esztergom, Tokod, Tokodaltáró, Tát, Csolnok, Kesztölc, Leányvár, Dág, Máriahalom, Sárisáp, Úny, Nyergesújfalu, Pilisjászfalu, Piliscsév, Epöl, Pilismarót, Annavölgy, Bajna, Nagysáp, Bajót, Mogyorósbánya

 

 

 

 

 

 

Egyedi antennák szerelése

Ön kábel tv előfizető, de problémái vannak a vétellel?
 

-gond van a képminőséggel? 
-A szolgáltató szerint jó a jel, mégis rossz a kép, amit lát? 
-Lekapcsolták kedvenc külföldi csatornáját? 
-Több készüléket üzemeltet, és változó a képminőség? 
-Még több készüléket szeretne használni a lakásban? 
-Rosszak a csatlakozók, kibelezték az aljzatokat? 
-Zavarják a földi tv adók a kábelcsatornákat? 
-Rádiót is hallgatna a kábelen, de nincs mit bedugni a készülékbe? 
-Nem látja át az egészet és már tanácstalan? 

 

A kábelszolgáltatók átadási pontja a lakásba vagy házba beérkező kábel vége. A megfelelő jelszintet, amely elfogadottan 3 analóg tv kiszolgálására elegendő, itt biztosítják. Általában ezen a ponton túl, még külön kérésre sem szívesen vesződnek a szolgáltató emberei az ügyfél saját rendszerével. A régebbi lakás- és házhálózatok pedig nagyon ritkán alkalmasak csak a széles sávú kábel tv fogadására. Nem is beszélve az internethez szükséges kábelmodem és a digitális dekóderek igényeiről. Például a modem használatakor biztosítani kell a visszirányú kapcsolatot is a működéshez.

 

Korszerű antennaerősítők és szerelvények segítségével az egész lakásban/családi házban tökéletessé tesszük a vételt!
Nincsenek lógó, rosszul érintkező kábelek, leeső csatlakozók, kiszerelt aljzatok!


 

Műholdas Tv:
 

A Digi műholdas rendszere mára már 6 országban működik. Magyarország mellett Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szerbia és a "szülőhaza", Románia polgárai fizethetnek elő a műholdas csomagokra. A szolgáltatás az olcsó áraival és a bő műsorválasztékkal tett szert nagy előfizetői táborra.
 

Az utóbbi években ügyes kezű hackerek több más műholdas szolgáltatóhoz( pl. a német Premiere) hasonlóan a Digi tv kódolását is feltörték, így a hivatalos előfizetés helyett viszonylag egyszerű eszközökkel a teljes kínálatot elérhették az ilyen módon spórolni kívánók.
 

A kalóz megoldás viszont működött is meg nem is. Ugyanis a szolgáltató tudván az illegális vételről- a legkellemetlenebb időpontokban rendszeresen váltogatta a kódokat, amiket a "versenyzőknek" az Internetről kellett lehalászniuk. Sokszor ez nehézségekbe ütközött, főleg a szerencsétlen, műszakilag felkészületlen "lúzerek"( bocsánat) körében, akik közül sokaknak fogalmuk sem volt róla, hogy illegálisan tévéztek.

 

Végül a szolgáltató megelégelve a hatalmas üzletággá fejlődő kalózkodást, 2010 augusztusában végleg lekapcsolta a korábban feltört Nagravision2 rendszert, így az illegális vétel megszűnt.
Jellemző a kalózkodás méreteire, hogy az ukrán-magyar határon az utóbbi időben a vámosok nem a cigaretta és a szesz, hanem a behozott beltéri egységek után érdeklődtek...A hírek szerint a kárpátaljai piacokon fillérekért, 20-30 Euróért árulták ezeket az eszközöket.

 

Az teljesen nyilvánvaló, hogy ezek az "okos" beltéri egységek az eredeti feladatukra már nem használhatók.
 

Mégis jogos a kérdés; mit lehet kezdeni velük?
 

Ingyenes megoldások:

Ebben az állapotukban a Thor-Intelsat műholdakra állított parabolával tökéletesen alkalmasak ezek a vevők a Duna és a DunaII, illetve a PVTV magyar nyelvű műsorok ingyenes vételére. Illetve jön még néhány bolgár, szlovák, román adó és a BBC World műsora.
 

Mielőtt bárkinek lelkiismeret furdalása támadna, ez már teljesen legális vétel.
 

Az antennát átfordítva az Astra vagy a Hotbird műholdra lényegesen nagyobb ingyenes választékhoz juthatunk. Az Astra műholdon a legkedveltebb német műsorok érhetők el és néhány angol nyelvű hírcsatorna. Összesen 250-300 szabadon fogható tv műsort láthatunk.
 

A Hotbird műholdon főleg az olasz és az orosz műsorokat érdemes megemlíteni, de több tucat arab és más ázsiai, illetve európai adás is látható. Összesen több, mint 500 teljesen ingyen.
 

De az Európába sugárzott műsorok szinte bármelyik műholdról elérhetők a 80 cm-es antennákkal.

Kosár tartalma
Szállítás, vásárlás
Hírlevél feliratkozás
Hirdetés