Termékeink

Számítástechnika

Elérhetőség
Euramon Kft.
Cím: 2510 Dorog,
Kossuth Lajos u.2
GPS: LAT: 47.4189
LON: 19.1576
Tel.:

+36 33 331 396

+36 30 306 1615

Mail: euramon.c@gmail.com
Üzlet nyitva tartás:
H-P: 8.00 - 16.00
Szo: 8.00 - 12.00
Vas: zárva
Nagyításhoz kattintson a képre!

 

Helyszíni kiszállás:
Dorog, Esztergom, Tokod, Tokodaltáró, Tát, Csolnok, Kesztölc, Leányvár, Dág, Máriahalom, Sárisáp, Úny, Nyergesújfalu, Pilisjászfalu, Piliscsév, Epöl, Pilismarót, Annavölgy, Bajna, Nagysáp, Bajót, Mogyorósbánya

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Az európai uniós forrásokra sikeresen pályázóknak többféle kommunikációs eszközzel (ÚSZT táblákkal, kiadványokkal, sajtóközleményekkel és sajtóeseményekkel) kell tájékoztatni a nyilvánosságot arról, hogy projektjük európai uniós támogatásból valósul meg.
A projektek támogatásának nagysága szerint, illetve jellegétől függően a kedvezményezettek eltérő tartalmú kommunikációs kötelezettségei vannak.
Az alábbi kategóriákból összeválogathatja mire van szüksége, és ez alapján készítjük el és küldjük meg az egyedi ajánlatunkat.
Ajánlatkérő neve (cégnév):*
Emailcím:*
Telefonszám:
Választható elemek:
Stratégiák/tervek:
Arculat/online:
Táblák:
Print:
Sajtó ügyek:
Event marketing:
Szöveg:
Dekor, ajándék:
Egyéb igény:
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)
A kötelezően előírt kommunikációs elemeket néhány ajánlott kommunikációs feladat és eszköz is kiegészítheti. Ezek igénybevétele hatékonyabbá és kiszámíthatóbbá teheti az alkalmazott kommunikációs tevékenységet, és az egész projekt sikerességéhez hozzájárul.
A pályázatokat kiíró minisztériumok is azt javasolják, amennyiben nyertes pályázóként valamennyi, előírt kommunikációs kötelezettségnek szeretne maradéktalanul és szakszerűen megfelelni a pontos elszámolás és projektje sikeresebbé és eredményesebbé tétele érdekében szakértőt kell igénybevenni.
Cégünk, munkatársaink, és partnereink évtizedek óta dolgoznak a kommunikáció legkülönfélébb területein. Hosszú évek alatt gyűjtöttük magunk köré a kommunikációs területek legjobbjait, akik bizonyítottak, a legjobb ár-érték arányt képviselik, biztonságosan, magas minőségben és gyorsan dolgoznak.
Az évek során nemcsak a csapatunkat építettük ki, hanem kapcsolatrendszerünket is, amely nagy segítség azoknál a projekteknél, ahol több elvárásnak kell egyszerre megfelelni mindenki megelégedettségére.
Kapcsolatrendszerünk ápolására nagy hangsúlyt fektetünk, és folyamatosan szélesítjük, amely átfedi így állami és civil szervezetek szintjét, szakértői köröket és lefedi a teljes magyar média területét is.
Kosár tartalma
Szállítás, vásárlás
Hírlevél feliratkozás
Hirdetés